Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pe terenul Statului Român nu pot fi strămutate sau colonizate state străine

in Politic

Eu am sesizat altceva ce mi se pare extrem de delicat. Afirmă că aceste cote s-au stabilit de Comisie fără a consulta statele membre. Nu cred că dacă eram eu la Cotroceni, Comisia și-ar fi permis să aleagă o cotă fără să mă consulte. Sunt convins că multe state au fost consultate. A spus-o chiar președintele, că nu acceptăm această cotă fără a fi consultat. Președintele Iohannis este fixat pe această cotă de 1.785. Aici nu e vorba de pshihologie. A fost un Consiliu, în mai, care a avut o evaluare greșită că vor fi repartizați 40.000 de refugiați și României îi reveneau 1.785. A fost stabilită cota exact pe baza pe care o critică acum, pe PIB, pe populație, pe creștere economică

646x404

Eu aș fi avut o poziție extrem de severă împotriva redistribuirii și a măcar unui singur refugiat. Pe terenul Statului Român nu pot fi strămutate sau colonizate state străine. Aici este vorba de relocare din Ungaria, Italia și Grecia. Îmi aduci niște popoare fără să-mi spui. Cine îmi spune că dacă primesc acum 6.300 de refugiați anul ăsta, nu îmi trimiți mâine 10.000?

Pe mine m-ai umilit cu avioanele de prin toată Europa. Romii mi trimiteai înapoi. Mă umileai. Mi-ai spus că nu îndeplinesc criterile Schengen, dar cei care au făcut analiza tehnică au spus că îndeplinesc. Și cine îmi spunea asta? Cei care acum se vede că au granițele strecurătoare

Constituția României prevede la art. 3, alin. 4: ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate