Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pedepse aspre și umilitoare aplicate de Kim Jong Un sportivilor coreeni care nu au obținut medalii la Jocurile Olimpice de la Rio

in Evenimente/Extern/Stiri online

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a anunțat că sportivii care nu au obținut medalii la Jocurile Olimpice 2016 și nu au contribuit la realizarea obiectivului impus de lider vor fi trimiși să muncească în mine și de asemenea, vor fi obligați să trăiască în condiții de sărăcie.

Înainte de a se da startul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Kim Jong Un a cerut de la echipa nord-coreeană de sportivi un minim de 5 medalii de aur și 12 din argint și bronz. Spre nefericirea lor, sportivii s-au întors acasă cu 7 medalii, dintre care doar 2 de aur.

Dezamăgit, liderul a anunțat pedepse aspre și umilitoare. Cei care nu au obținut medalii vor fi mutați în case mai sărăcăcioase, vor avea o rație de mâncare minimă și de asemenea, vor fi fi trimiși să lucreze în mine. La cealaltă extremă, sportivii medaliați vor simți generozitatea liderului prin diferite cadouri precum case sau autoturisme noi.

Atitudinea radicală a lui Kim Jong Un, în ceea ce privește rezultatele sportive ale țării, are precedent. În anul 2010, după ce echipa de fotbal a Coreei de Nord a fost învinsă cu 7-0 de Portugalia, liderul a trimis întreaga echipă la ”reeducare” în mină, unde sportivii au fost obligați să muncească timp de 2 ani.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate