Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pentru Coreea de Nord lansările de rachete au devenit un obicei săptămânal

in Articole/Extern/Stiri online

Liderul de la Phenian și-a făcut un obicei din a lansa în fiecare săptămână rachete balistice. Armata sud-coreeană a anunțat că duminică, Coreea de Nord a lansat un”proiectil neidentificat” în privința căruia informațiile existente arată că ar fi o rachetă balistică.
„Proiectilul neidentificat” a fost lansat dintr-o locație situată la nord de Phenian, din apropiere de orașul Pukchang.
Racheta a parcurs aproximativ 500 de kilometri și se crede că a aterizat în apele coastei de est a Coreei de Nord, au declarat oficiali ai armatei Coreei de Sud, care efectuează o analiză detaliată a lansării(tipul de proiectil și traiectoria de zbor a acestuia).
Moon Jae-In, președintele Coreei de Sud, a convocat de urgență consiliul de securitate iar Japonia a confirmat că o „rachetă” a fost lansată de Coreea de Nord.

Coreea de Nord a respins toate apelurile de restrângere a programului său nuclear și a lansării de rachete, făcute de aliatul ei principal, China, numindu-le legitimă apărare și caută în continuare să dezvolte o rachetă balistică intercontinentală capabilă să ofere o surpriză nucleară Statelor Unite.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate