Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Perdele

in Constructii

perdele-1

O alegere practica si estetica

Simple sau duble , scurte sau lungi , uni sau multicolore , perdelele protejeaza de privirile indiscrete , mascheaza caloriferele si cern lumina naturala , avand in acelasi timp un rol important in decorarea interiorului . Iata de ce alegerea lor trebuie sa se faca cu simtul responsabilitatii si mai ales in cunostinta de cauza.

Lungi . La usile cu geam sau la usile-fereastra , draperiile si perdelele vor fi lungi , obligatoriu pana la podea ; astfel ele vor da o nota de eleganta aparte in special ferestrelor unei case vechi sau cu mobila stil .
Scurte . Avand adeseori un caracter mai rustic,perdelele scurte sunt mai potrivite ferestrelor mici . Vor cadea pana la pervaz , fara a-l atinge , sau putin mai jos de acesta .

Efecte corectoare :

Cum marim o fereastra prea mica ?

Este indicat sa urcam galeria cat mai aproape de plafon , lasand perdeaua sa coboare pana la pamant si sa depaseasca lateral fereastra . Impresia este ca fereastra se prelungeste de fiecare parte .

Cum realizam unificarea unor ferestre diferite ?

In cazul unor ferestre de diferite latimi , va recomandam sa modificati usor centrarea barelor pentru a da iluzia unor ferestre similare .

Perdele in loc de perete despartitor sau de usa .

In locurile stramte , perdelele pot inlocui in mod avantajos usile ; de asemenea , ele pot fi folosite la inchiderea unui dulap sau la  mascarea unui vestiar . Intr-o incapere vasta , in schimb , le putem folosi pentru a delimita doua spatii , fiecare decorat intr-un alt stil , amplificand astfel impresia de spatiu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Constructii

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate