Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Peste 200 de autovehicule sunt chemate in service de Mercedes-Benz Romania

in Articole/Diverse/Stiri online

Într-o informare transmisă luni către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, Mercedes-Benz România care este reprezentantul producătorului Daimler AG arată că 213 autovehicule al căror airbag ar putea fi afectat, sunt chemate în service.
Proprietarii vor primi scrisori de la companie pentru a le explica motivul pentru care trebuie să se prezinte cu autovehiculul la cel mai apropiat atelier autorizat Mercedes-Benz. Remedierile se vor face gratuit.
Mercedes-Benz România a informat că în cazul monitorizării globale a produselor, compania producătoare a observat că în anumite cazuri, calculatorul care detectează ocuparea scaunului însoțitorului să nu fi fost montat conform specificațiilor interne și acest lucru ar putea genera o îndoire a furtunului de presiune de la acel calculator. Ca urmare, calculatorul ar recunoaște persoana din dreapta drept scaun de copil și airbagul însoțitorului ar fi dezactivat. În cazul unui accident ar crește riscul de rănire a însoțitorului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate