Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Peste 600.000 de oameni în stradă, din care 300.000 la Guvern

in Evenimente

Protestele faţă de OUG privind codurile penale continuă duminică, sute de mii de oameni fiind în stradă în Bucureşti şi în alte oraşe.

Peste 250.000 de oameni protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de ordonanţa prin care sunt modificate Codul penal şi Codul de procedură penală. Metroul nu mai opreşte la Piaţa Victoriei, oamenii din trenuri fiind anunţaţi că măsura a fost luată din cauza aglomeraţiei. Protestatarii scandează: “Cine nu sare, nu vrea schimbare”, “Nu renunţăm”, “Nu cedăm”, “Continuăm”, “Jos Guvernul mafiot” şi “Pleacă, Dragnea, pleacă”, “Plecaţi, plecaţi, nu mai guvernaţi”, “Vrem democraţie cu hoţii în puşcărie”. Pe doua blocuri şi pe clădirea Guvernului se proiectează “Demisia”, “Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”.

Zeci de mii de persoane au ieşit să protesteze, duminică seară, și în marile orașe din țară. Manifestații au loc în Sibiu – peste 40.000 de participanți, Timișoara – 20.000, Brașov – 10.000, Cluj-Napoca – 40.000, Ploiești – 6.000, Craiova – 3.000, Iași – 30.000, Galați – 5.000, Oradea – 5.000, Arad – 2.000, Satu Mare – 2.000, Alba Iulia – 1.000 și Constanța – 7.000.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate