Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pestera vechilor astronauti

in Curiozitati

Pestera vechilor astronauti

De curind, Himalaya si-a dezvaluit un alt secret: 23 de cranii de cristal si trei discuri solare au fost descoperite linga o straveche tabara siriana. Povestea despre supravietuitorii unei nave spatiale care s-a prabusit in jurul anului 1938 n-a fost niciodata asociata cu populatia Dropa.

Au fost strinse si descifrate 716 discuri de piatra care semanau cu vechile placi de fonograf ce aveau un orificiu central. Intreaga poveste a acestor table sint ca niste episoade ale unui calendar istoric. In timpul regimului comunist, toate cele716 discuri au fost strinse de numeroase muzee din China si, se presupune, au fost distruse. Administratorii muzeelor au evitat sa vorbeasca pe aceasta tema.

Sute de discuri gravate se aflau ascunse in pesteri

In 1938, o expeditie arheologica condusa de dr. Chi Pu Tei in muntii Baian-Kara-Ula din China a facut o surprinzatoare descoperire in unele pesteri care, aparent, au fost ocupate de stravechi civilizatii. Ascunse sub praful depus de-a lungul anilor, pe solul pesterii erau sute de discuri de piatra, masurind aproximativ 20 cm in diametru, fiecare cu o taietura circulara in centru si gravate cu santuri spiralate, ceea ce le facea sa semene cu vechile placi de fonograf. Santurile spiralate sint compuse din minuscule hieroglife care relateaza o incredibila poveste a unei nave spatiale care venea din lumi indepartate si s-a prabusit in munti. Nava era pilotata de oameni care se numeau pe ei insisi Dropa si ramasitele lor au fost, probabil, gasite in pestera.

Oamenii nu sint pregatiti pentru cunoasterea civilizatiilor extraterestre

Se pun o serie de intrebari: de ce o asemenea evidenta a contactului cu extraterestrii a surprins lumea din vest? De ce doar citiva oameni din China si Tibet au avut cunostinta despre aceasta veche descoperire? O multime de intrebari care ne pot reaminti despre raportul care spune: publicul larg nu este pregatit pentru o astfel de cunoastere.

Pregatiti-va pentru adevar! Si anume ca nu am fost, nu sintem nici acum si nici nu vom fi niciodata singuri in acest univers.

Aceasta experienta generala, a carei expresie incepe sa devina spirituala, a ghidat spre unirea participantilor in vederea relevarii acestui adevar.

Intr-o pestera din Himalaya au fost descoperite 23 de cranii de cristal

Cele 23 de cranii sint dintr-un cristal de cuart foarte curat. Mai exista si alte doua cranii mai vechi, unul cu o fata inscrisa pe un meteorit presupus din anul 2700 i.Hr. Cel de-al doilea, este incrustat printr-o tehnologie laser pe o piatra pretioasa de jad. In aparenta, seamana mai mult cu un cimpanzeu al carui cap este scofilcit si, in cavitatea cervicala, are craniul unei reptile. Aceasta ne ofera noi indicii de intelegere a planului creatiei, mai curind decit pe cel al evolutiei.

Unul din craniile de cristal pur are un frate geaman: un craniu alungit al unui hibrid uman-extraterestru, gasit in Parachus, Peru. Nu exista nici un motiv care sa justifice crearea aceastei anormale alungiri pe craniul hibrid. Acesta era modul anormal al astronautilor Dropa cu pielea galbena de a infricosa de la primul contact, acum 12.500 de ani.

Imparatul vesnic tinar care educa populatia era un posibil hibrid extraterestru

Se spune ca imparatul cu pielea galbena, Huang-di, purta pe cap o invelitoare rectangulara cu cinci prelungiri pentru a ascunde capul sau alungit. Miturile spun ca era vesnic tinar si, pe parcursul celor 100 de ani de domnie, el si sotia lui au educat poporul sa foloseasca plantele medicinale, acupunctura, calendarul lunar si scrierea hieroglifa. El ar fi fost omorit de caderea unei pietre dintr-un meteorit care a lovit pamintul in anul 2697 i.Hr. Tot ce se poate ca el sa fi fost un hibrid al vechilor Dropa.
Meteoritul care a fost gasit in lantul muntos himalayan urmeaza sa fie analizat stiintific in laboratoare specializate.

Zeii au venit sa ajute la reconstructia Pamintului dupa catastrofele care l-au zguduit

Enciclopedia Brittanica mentioneaza ca istoricul grec Herodot ar fi spus: au fost 431 de generatii pina la ultima vizita a zeilor pe pamint care au avut ca scop reeducarea si reconstructia Pamintului dupa catastrofele care au cauzat si scufundarea Atlantidei in anul 10.500 i.Hr.

Erau acesti Dropa din Sirius ginditi sa fie co-creatori ai zeilor care au venit cu flota lor stelara in 10.500 i.Hr. pentru a restabili armonia?

Contemplati fotografiile planetei Sirius realizate de Nasa cu ajutorul razelor X. Este oare aceasta steaua lui David? Legendele spun ca Sirius este locasul energiei Hristice, triada lui Buddha si Isis.
Aceasta poveste sigur nu se opreste aici!
Documentar de Cristina Matache

“Cind steaua albastra Kachina va rasari in Rai, va aparea a cincea lume”

O straveche profetie a indienilor Hopi spune: cind steaua albastra Kachina va rasari in Rai, va aparea a cincea lume. Numele Hopi pentru steaua Sirius este Steaua Albastra Kachina. Aceasta va fi ziua purificarii, cind aceasta stea va dansa in piata si-si va scoate masca.

Cele noua semne ale profetiei

Profetia Hopi vorbeste de doua Kachinas gemene – alba si albastra.
Acesta este primul semn: am spus despre sosirea oamenilor cu pielea alba, ca Pahana, dar care nu traiesc ca Pahana – oameni care au luat pamintul care nu le apartinea si care si-au lovit inamicii cu tunetul (arme).

Acesta este al doilea semn: paminturile noastre vor vedea venind rotile de tors pline cu voici (masini).

Acesta este al treilea semn: un ciudat animal, ca un bivol dar cu coarne foarte lungi, va invada in numar mare paminturile (vite cu coarne mari).

Acesta este al patrulea semn: pamintul va fi strabatut de serpi din fier (caile ferate).

Acesta este al cincilea semn: pamintul va fi strabatut in zig-zag de o uriasa pinza de paianjen (liniile de curent si telefonie).

Acesta este al saselea semn: pamintul va fi strabatut in zig-zag cu riuri de piatra care vor face picturi in soare (soselele si mirajele pe care le produce soarele ca efect al stralucirii sale).

Acesta este al saptelea semn: veti auzi marea intunecata serpuind si multe vietuitoare murind din cauza ei (deversarile de petrol).

Acesta este al optulea semn: veti vedea multi tineri purtind parul lung ca oamenii nostri, venind si alaturindu-se triburilor noastre, invatind din intelepciunea noastra (curentul hippy).

Aceste este al noualea si ultimul semn: veti auzi de locurile din Rai, de deasupra pamintului care vor cadea cu un zgomot puternic. Va aparea Steaua Albastra. Foarte curind dupa aceasta ceremoniile populatiei Hopi vor inceta.

Marea distrugere care va cutremura lumea

Semnificatia marii distrugeri este aici: lumea se va cutremura in toate partile. Oamenii albi se vor lupta cu cei de pe alte meleaguri – aceia obsedati de prima lumina a intelepciunii. Vor fi multe coloane de fum si foc cum omul alb a facut in desert, nu departe de aici. Cei care vor sta si locui in locurile tribului Hopi vor fi in siguranta. Apoi va mai trece mult timp pina la reconstructie. Si curind, foarte curind dupa aceea, Pahana se va intoarce. El va aduce lumina celei de-a cincea lumi. El va planta semintele intelepciunii in inimile noastre. Poate ca acum aceste seminte au fost plantate. Acestea vor netezi calea spre aparitia celei de-a cincea lumi.

Roca Profetiei Hopi din Grand Canyon

Linga rezervatia Hopi din Arizona se gaseste o stinca de gresie pe care se afla gravata o inscriptie a trecutului, prezentului si viitorului. Acest loc este mai cunoscut ca Roca Profetiei Hopi. Piatra povesteste celor din tribul Hopi ca a aparut din pamint spre suprafata pamintului. Amplasarea actuala este in Marele Canion.

Migratii ciudate ale stincii care prevestesc sfirsitul
Povestea descrie cum Stinca Profetiei arata cum liderii clanului Hopi au migrat in patru directii, apoi s-au intors spre stinga – formind simbolul zvasticii. Clanurile care au urmat migratia in patru directii – apoi s-au intors spre stinga – au format inversul simbolului zvasticii. Dupa calatoria in patru directii ei s-au intors la centru. Cind vor atinge centrul va fi sfirsitul virstei a patra.

Omul cu doua inimi trebuie sa se hotarasca

Stinca Profetiei Hopi povesteste clar despre existenta a doua inimi individuale. Persoana cu doua inimi este cea care gindeste cu capul mai curind decit cu inima. Se face referire la functionarea predominanta a partii stingi a creierului care coordoneaza gindirea analitica. Persoana care gindeste cu inima utilizeaza partea dreapta a creierului, cea responsabila de gindirea intuitiva. Frecvent, omul modern este neechilibrat din cauza ca traieste intr-o societate dominata de gindirea analitica a partii stingi a creierului.

Roca Profetiei Hopi arata ca oamenii cu doua inimi au sansa sa aleaga sa gindeasca cu inima sau sa continue sa gindeasca numai cu capul. Daca vor alege ultima varianta, aceasta va conduce la autodistrugere; daca insa vor alege sa gindeasca cu inima, ei s-ar putea intoarce, treptat, spre modul natural de supravietuire.

Cele trei lumi cutremurate ne reamintesc ca sintem frati

Pe Piatra Profetiei Hopi sint trei cercuri care reprezinta trei lumi cutremurate. Creatorul va produce trei lumi nesigure, cutremuratoare, pentru a reaminti oamenilor despre inrudirea noastra.
Prima lume nesigura va fi reorganizata cind gindacul de pe panglica se va agita in aer. Aceasta este interpretat ca fiind un avion. Avioanele au fost prima oara folosite in timpul primului razboi mondial.

Deci, acest razboi poate insemna prima lume nesigura, cutremurata.

A doua lume nesigura va fi reorganizata cind omul va folosi simbolul migratiei Hopi (zvastica) in razboi. Deci, al doilea razboi mondial este a doua lume nesigura.
A treia lume nesigura va fi reorganizata de acoperirea cu o manta rosie.
Ar putea sa insemne aparitia comunismului in Rusia, China?

Documentar de Cristina Matache

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate