Peștii dispăreau din acvariu peste noapte. Descoperirea șocantă la curățarea bazinului. VIDEO

in Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online

Peștii din acvariul unui cuplu dispăreau peste noapte fără explicație. La început tinerii nu au observat fenomenul, dat fiind faptul că acvariul conținea câteva zeci de pești, dar și corali și pietre printre altele. Ultima achiziție, o colonie de pești a dispărut la doar o zi după ce au fost puși în acvariu, moment în care tinerii au decis să facă curățenie în bazinul cu apă. Printre corali se afla un vierme de 1,3 metri, care se hrănea cu peștii din acvariu.

Viermele Polychaeta face parte din cele 3500 de specii de viermi marini sunt inelați, pot ajunge până la 3 metri lungime și se adaptează foarte ușor în condiții extreme. De asemeni, sunt nocturni, pe perioada zilei aceștia se ascuns sub pietre, alge sau corali.

Tinerii care au găsit viermele în acvariu sunt de părere că a trăit acolo timp de doi ani și că a fost adus probabil cu alți pești, când încă acesta era de mici dimensiuni.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.