Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Petiție împotriva Andreei Marin după ce a declarat că va omorî câini dacă va mai fi atacată

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

După incidentul de acum câteva zile când Andreea Marin a fost atacată de niște câini comunitari și pe lângă limbajul de mahala cu care s-a exprimat, diva a declarat că deține arme legale și va omorî câinii, iubitorii de animale vor să o dea afară pe vedetă din televiziune. A fost inițiată o petiție online, semnată de sute de persoane.

”Opriți CRIMA” semnează petiția online împotriva zânei și adresată de asemeni, directorului general al TVR, în care se cere concedierea Andreei Marin pe motiv că aceasta a instigat la ură și violențe împotriva câinilor. ”Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetățeni implicați în incident și chiar a vecinilor săi, precum și instigarea la ură oarbă și nejustificată împotriva animalelor, dar și comportamentul general adoptat de ”vedetă” ulterior incidentului și modul în care a interacționat cu oamenii revoltați de atitudinea sa, pe rețelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, plătită de TVR din bani publici, ce își asumă și arogă rolul de model pentru societate. (…) De asemenea, insistăm asupra faptului că instigarea la ură și violență împotriva animalelor fără stăpân nu sunt de natură să onoreze un colaborator al TVR, care pe acestă cale aruncă anatema comportamentului și a acțiunilor sale asupra postului public de televiziune. Solicităm, prin urmare, încetarea oricăror relații contractuale între televiziunea publică și Andreea Marin, în urma comportamentului său dezonorant și anti-social manifestat cu ocazia incidentului amintit.”, se arată în petiție.

De asemeni, iubitorii de animale mai precizează că atitudinea vedetei de mahala este dovada clară că vedeta și-a creat c o imagine publică, la fel de ”falsă ca și respectul pe care îl poartă telespectatorilor TVR. Petiția concluzionează cu câteva idei despre situația câinilor din România și din nou se precizează că Andreea Marin nu poate face parte din televiziunea de stat. ” Considerăm că doar niste brute fără nicio urmă de umanitate pot rămâne impasibile în fața modului criminal în care sunt tratați câinii fără stăpân de către hingheri și „adăposturile publice”, ba, mai mult, pot încuraja inconștient, public, aceste practici. Prin urmare, nu dorim ca TVR să remunereze din bani publici, din banii noștri, o brută.”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate