Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Phil Schneider, omul care a ucis doi extratereștri

in Articole/Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online

„Conflictul armat din Baza Dulce din 1979 a apărut accidental, iar după a fost liniște deplină. Am fost implicat în construcția unei anexe a acestei baze militare subterane….Treaba mea a fost să merg pe găuri în jos, să analizez roca și să recomand tipul de explozibil. Cum înaintam în adâncime, am dat la un moment dat de o peștera mare care era plină de extratereștri mari , cenușii. Am împușcat doi dintre ei.”, a mărturisit Phil Schneider într-una conferințele organizate pe tema experienței proprii cu extratereștrii.

Fost inginer geolog în slujba guvernului SUA, Phil Schneider susține că a ajutat la construirea de baze subterane, muncă care l-a ajutat să câștige nivelul de securitate 3, Rhyolite 38, adică raporta direct șefului CIA și președintelui țării.

hqdefault Schneider a început o lupta acerbă, cu prețul vieții, împotriva sistemului, după ce într-una din bazele, la care lucra, a fost implicat într-un atac al extratereștrilor, el fiind unul dintre cei patru supraviețuitori, dar unicul care nu a fost redus la tăcere. Și-a dorit ca lumea să cunoască adevărul despre extratereștri, și anume ca ei sunt reali și studiați de către SUA în baze militare ultra secrete pentru care se alocă 25% din PIB-ul țării, sub forma unui „buget negru”. Mai mult decât atât, geologul susține că a citit documente secrete și chiar a informat CIA că va face totul public.

Documentele respective conțin informații despre tehnologia evoluată extraterestră, construcția de nave spațiale și avioane de luptă, investigații ale laboratoarele Ariei 51 și bombe biologice. Phil Schneider asigură că SIDA este o armă biologică creată în National Ordinance Laboratory, Chicago, în anul 1972, din excrețiile glandulare de la animale, oameni și extratereștrii.

În vederea deconspirării SUA, Schneider a început să adune informații, pe Phil Schneidercare să le relateze pe larg într-o carte. Însă, la 17 ianuarie 1996 el a fost găsit mort în apartamentul său. Potrivit autorităților, bărbatul s-a sinucis. Fosta doamna Schneider, a declarat că soțul său era un om foarte religios și nu era de acord cu suicidul, mai mult decât atât, el spunea mereu cunoscuților cu umor negru: „Dacă vreodată ma voi sinucide, va fi nevoie să știți de ce am fost ucis”.
Există un zvon potrivit căruia, Phil Schneider a fost torturat în apartamentul său, timp de mai multe zile, după care a fost strangulat cu o coardă de pian de către agenții CIA.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate