Pilotul unui elicopter militar care se ratacise a aterizat pe o autostradă pentru a cere ajutorul unui sofer de TIR

in Video

Un șofer de TIR a surprins momentul în care pilotul unui elicopter militar a aterizat pe o autostradă din Kazakhstan deoarece se rătăcise și nu mai știa pe unde să o ia, relatează BBC.

Pilotul elicopterului a coborât și s-a îndreptat spre șoferul unui TIR. A dat noroc cu acesta, iar apoi l-a întrebat cum poate ajunge în orașul Aktobe, din nord-vestul țării.

După incident, Ministerul Apărării din Kazakhstan a anunțat că pilotul lua parte la un exercițiu de orientare vizuală în momentul în care s-a dezorientat și s-a rătăcit.

Pățania pilotului de elicopter a stârnit râsetele șoferilor de TIR de pe autostradă și a fost ironizată și în mediul online.

Filmulețul a strâns deja zeci de mii de afișări pe YouTube și a fost preluat de mai multe site-uri de știri relateaza greatnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.