Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pixel C noua tabletă anunțată de Google

in Informatica

Google a prezentat o nouă tabletă cu iz de laptop, numită Pixel C, destinată celor care vor un ecran suficient de mare.

Pixel C a fost dezvoltat de ramura Google ce se ocupă de Chromebook, însă nu rulează Chrome OS, ci Android 6.0 Marshmallow. Tableta este construită din aluminiu, și dispune de un ecran capabil să redea o rezoluție de 2560×1800, avînd o diagonală de 10.2 inch. Raportul de aspect este un pic mai ciudat, dar Google a menționat că acesta este formatul unei foi de hârtie A4.

Pe interior, veți găsi un chipset Tegra X1, produs de Nvidia, 3GB de memorie RAM, și spațiu de stocare ce variază între 32 GB și 64 GB, în funcție de varianta aleasă. Pixel C mai are și două camere, una principală de 8 megapixeli, și una secundară de 2 megapixeli. Tableta mai are un port USB Type-C și patru microfoane.

verge-2015-09-29_10-21-01.0

Pe lîngă Pixel C, a fost anunțată și tastatura sa wireless, care se poate atașa folosind conectori magnetici, și este echipată cu o baterie ce poate rezista două luni fără a fi reîncărcată. Procesul de alimentare este foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să plasați tastatura peste tabletă, ca și cum ai închide un laptop.Această tastatură are rolul și de stand, oferind suport pentru tabletă cu mai multe grade de înclinare. Din păcate,  nu dispune și de un trackpad, așa că nu se poate transforma complet într-un laptop.
Tableta va fi disponibilă în decembrie, la prețul de 500 de dolari pentru varianta de 32GB, și 600 de dolari pentru varianta de 64GB. Regretabil, tastatura nu este inclusă în preț, aceasta fiind vândută separat la prețul de 150 de dolari.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate