Pizza Marina din Buzau da TEAPA LEGALA. Un buzoian a platit bacis fara sa fie intrebat.

in Articole

Un buzoian a avut parte de o surpriză atunci când a mers la PIZZA MARINA pentru a cumpăra o pizza. Acestuia i-au fost eliberate în acelaşi timp două bonuri fiscale, pentru produs şi pentru bacşiş, înainte ca acesta să se decidă dacă lasă sau nu bani în plus.

666-e1431945325957

Răzvan Nicula a scris pe pagina sa de Facebook că a primit două bonuri fiscale fără să ştie de ce apoi şi-a dat seama că a fost păcălit pentru că a plătit 18 lei în loc de 17 lei fără să i se spună că 1 leu reprezenta bacşişul.

„În primul rând eu am făcut comandă de o pizza care în mod normal costa 17 lei. Când am plătit mi-au cerut 18 lei, fără să mi se spună că 1 leu este pentru bacşiş. Am plătit, mi-a dat bon fiscal, separat pentru bacşiş (aşa cum în ultima vreme este la modă peste tot pe unde cumperi ceva), fără însă să mă întrebe dacă vreau să las bacşiş acel leu. Se pune acum întrebarea dacă este normal să se procedeze aşa. În mod normal aş fi lăsat bacşiş, poate chiar mai mult de un leu, dacă aş fi fost întrebat. Mă gândesc acum că acelaşi lucru i se poate întâmpla oricui. Nu este vorba de 1 leu, la urma urmei, ci de gestul de a fi furat legal. Daca aş fi cumpărat 5 pizza de exemplu, mi-ar fi luat oare câte un leu în plus pentru fiecare dintre ele?”, a scris Răzvan Nicula pe contul său de Facebook.

rz

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*