Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Plângeri pe numele generalului Coldea, dar şi al şefului SRI Dâmboviţa

in Politic

Fostul ofiţer al SRI Adrian Radu s-a ţinut de cuvânt şi a depus la Parchetul General un denunţ împotriva şeful SRI, Florian Coldea, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi comandantul Secţiei Judeţene de Informaţii Dâmboviţa, Marin Constantin.

646x404

Din denunţul depus miercuri, la Parchetul General, reiese că cei numiţi au aprobat detaşarea lui Florian Teodor Andronache, ofiţer activ în cadrul SRI Prahova, la ministerul lui Cazanciuc pe un post de consilier, încălcând astfel Legea securităţii naţionale. Înainte de depunde acest denunţ la Parchetul General, fostul ofiţer Adrian Radu prezentase, în exclusivitate pentru postul B1 TV, două declaraţii de avere ale consilierului ministrului Justiţiei, Florian Teodor Andronache, din 2013 şi 2014, din care reiese că acesta este ofiţer activ SRI în cadrul UM 0735 Ploieşti şi a fost plătit ca atare de Serviciu în tot acest timp.

După această dezvăluire, fostul ofiţer s-a arătat contrariat de faptul că instituţiile statului nu au reacţionat în urma declaraţiilor sale. Din acest motiv, Adrian Radu i-a scris şi o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis în care a amintit toate dezvăluirile făcute.

Mai mult, fostul ofiţer SRI Adrian Radu dezvăluie, în denunţul penal depus la Parchetul General, că Florian Andronache este chiar finul ministrului Justiţiei, relatează „Epoch Times”.   Potrivit b1.ro, fostul ofiţer îl mai acuză pe generalul Florian Coldea că nu a verificat dacă şeful Secţiei Judeţene de Informaţii Dâmboviţa, Marin Constantin, a făcut poliţie politică şi l-a numit astfel în funcţie în condiţiile în care acesta ar fi lucrat înainte de 1989 în fosta Securitate.

Citeste mai mult: adev.ro/nk27p9

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate