Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Plantele care purifică aerul din casă. Tu ai acasă aceste flori?

in Diverse

Casa trebuie să fie mereu bine aerisită, însă acest lucru nu este mereu posibil, mai ales dacă locuim într-un oraș cu cote ridicate ale poluării.

Există însă o soluție simplă pentru purificarea aerului. Studiile arată că anumite categorii de plante pot elimina până la 87% din toxinele din aer.

Topul plantelor care purifică aerul din casă

Plante verzi: areca (chamaedorea), aglaonema, dracaena marginata, dracaena janet craig, dracaena warneczki, dracaena massageana, philodendron, epipremnum (scindapsus), sansevieria, ficus elastica, ficus alii, iedera;

Plante cu flori: spatiphyllium, crizantema, gerbera, azalea.

Extrem de benefice sunt și Ficusul, Crizantema si Aloe Vera purifica aerul prin eliminarea formaldehidei.

Sursa: teotrandafir.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate