Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Planul secret al Europei: Țările membre UE ar putea ajunge sub conducerea unui singur ”stat gigant”

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, liderii politici doresc să descurajeze orice încercare a statelor UE de a urma exemplul Regatului Unit și astfel, ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, împreună cu liderii din Franța propun instituirea unui singur ”stat gigant” UE, cu noi reguli și în față căruia să se supună celelalte țări.

Informațiile au fost făcute public de televiziunea de stat din Polonia, care ar fi intrat și în posesia unui document de două pagini care atestă veridicitatea planului UE. „Ţările noastre împărtăşesc un destin comun şi un set comun de valori care dau naştere unei uniuni şi mai putrenice între cetăţenii noştri. Prin urmare, vom depune eforturi pentru o uniune politică în Europa şi îi invităm pe ceilalţi europeni să participe la această aventură”, se arată în documentul respectiv, potrivit TPV Info.

Proiectul a fost prezentat în cadrul ședinței de la Berlin pe tema crizei europene după Brexit și urmează să fie prezentat și în faţa grupului de la Vişegrad din care fac parte Polonia, Cehia, Ungaria şi Slovacia, de către minstrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier. Prin instituirea unui singur ”stat gigant”, țările din cadrul UE și-ar putea pierde dreptul la armată proprie, la controlul asupra granițelor, dreptul la un sistem fiscal propriu și Banca Națională, toate urmând să fie mutate la Bruxelles.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate