Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Planurile lui Marian Vanghelie: Eu sunt talentat de la natură

in Evenimente/Stiri online

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a mărturisit că va pune în aplicare un nou proiect de succes și că nu are nevoie de funcție, având funcția de ”Marian Vanghelie”.

Cu ocazia termenului de judecată la care a fost prezent, în dosarul în care este acuzat de corupție, fostul edil al Sectorului 5, a mărturisit presei că în curând va aplica un plan care îl va susține financiar, precizând că îi plac lucrurile mari și se descurcă în orice domeniu. „O să vă detaliez cu ce mă ocup, într-o perioadă scurtă. Sunt talentat de la natură, eu n-am nevoie de o funcţie. Funcţia mea este Marian Vanghelie. Pe orice domeniu dacă vreţi să mă puneţi, şi pe business şi pe economic, fac faţă fără nicio problemă. Asta e de la natură. Unii se chinuie câte zece ani în facultate, pe alţii Dumnezeu i-a înzestrat, le-a pus mâna în cap şi le-a dat putere să înţeleagă”, a declarat Marian Vanghelie la ieşirea din sala de judecată.

Marian Vanghelie este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, iar în acest moment se află sub control judiciar. Fostul primar a cerut judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, reaudierea martorilor din dosar pe motiv că interogarea celor 50 de persoane nu s-a făcut în prezența inculpatului și a avocatului, ori nu au fost lăsați să pună întrebări acestora.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate