Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Playboy Enterprises scoasă la vânzare

in Evenimente/Extern/ShowBiz/Stiri online

Conducerea Playboy a luat decizia de a angaja Banca de Investiții Moelis&Co, pentru a stabili o strategie de vânzare a companiei. Potrivit Wall Street Journal, experții economici ar putea să organizeze o licitație în care compania să fie vândută pe bucăți, dat fiind valoarea ei colosală de peste 500 de milioane de dolari. Cumpărătorii țintă sunt companii new-media, vânătorii de trofee sau bogații Americii, care își permit să cumpere unul dintre cele mai mari branduri ale lumii. Data licitației nu a fost încă stabilită.

În ultimii ani, Playboy a trecut prin mai multe încercări de schimbare a strategiei de marketing, printre care și renunțarea la pictoriale nud, considerând că industria pentru adulți s-a dezvoltat excesiv, iar absolut totul este la un click distanță, pe internet. Astfel, Playboy a dorit să coboare vârsta publicului cititor și să câștige tiraj. Fiul în vârstă de 24 de ani a lui Hugh Hefner, fondatorul companiei Playboy, a contestat puternic eliminarea nudului din revistă.

Primul număr Playboy a apărut în anul 1953 cu un incendiar pictorial nud al celei mai în vogă actrițe a momentului, Marilyn Monroe. Playboy a constituit o rampă de lansare pentru multe dintre celebritățile de ieri și azi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate