Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Plecată mult prea devreme o plâng astăzi foştii şi actualii colegi, prieteni sau simpli cunoscuţi. Studenta Teodora Tudose a murit, luni seara, la spitalul AKH din Viena.

in Spiritualitate

Vestea tristă a serii vine de la Buzău, întrucât Teodora Tudose, tânăra de 20 de ani, din Buzău, care a fost diagnosticată cu o afecţiune rară, s-a stins din viaţă luni seară, pe un pat de spital din Viena, acolo unde fusese internată în urmă cu câteva zile.

Pe tânăra plecată mult prea devreme o plâng astăzi foştii şi actualii colegi, prieteni sau simpli cunoscuţi, oameni care au donat din suflet, din puţinul lor, pentru ca Teodora să se poată bucura de viaţa frumoasă pe care o avea înainte.

”Cu părere de rău, colega mea, Teodora, ne-a părăsit astăzi. Teo a fost director al Departamentului Academic din Asociaţia Studenţilor în Drept, o fată frumoasă cu un suflet la fel de frumos, o tânără cu ambiţii şi visuri ca mine şi ca tine. Odihneşte-te în pace, Teo ! Vei rămâne mereu în sufletele noastre aşa cum te-am văzut ultima dată: zâmbitoare şi plină de viaţă”, a scris Ana-Maria Dumitru pe Facebook.

Teodora Tănase a devenit cunoscută pe reţelele de socializare, după ce prietenii şi colegii ei au demarat o campanie pentru a strânge fonduri astfel încât să poată fi trimisă la Viena pentru tratament.
Diagnosticată cu encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA şi anticorpi AMPA, despre care medicii au spus că este un caz foarte rar în Români, tânăra care urma cursurile Facultăţii de Drept din Bucureşti s-a stins din viaţă luni seară, înconjurată de familie şi prieteni, care acum o plâng pe reţelele de socializare.
”Nici nu ştiu cu ce să încep … Această veste m-a cutremurat şi pe mine, deşi nu cred că am schimbat prea multe vorbe cu ţine. Dar mi-a fost de ajuns să îmi dau seama ce om bun erai. În majoritatea timpului te-am privit de la distanţă, îmi erai dragă. Ştiu doar că şi tu ai fost că mine, doreai să te implici în cât mai multe lucruri, să faci mult bine. Dar, spre deosebire de ţine, oamenii nu aveau aceleaşi aşteptări imense din partea mea. Mulţi te considerau un mic geniu, şi pe bună dreptate. Erai dornică de lucruri măreţe, dar nu ştiai că va veni în curând o lovitură care te va stinge, puţin câte puţin. Păcat că doar în acest mod tu mi-ai deschis ochii şi m-ai făcut să îmi dau seama că trebuie să preţuiesc ziua de azi că şi când ar fi ultima, fără stres şi griji şi să mă bucur de ea. Odihneşte-te în pace, suflet frumos! #alaturideteo”, i-a scris una dintre prietenele ei.
„Teo ne-a părăsit astăzi, după o luptă foarte grea. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, pentru gândurile bune și pentru că ați fost alături de Teo. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris colegii Teodorei pe pagina „Alături de TEO”.
Teodora a trăit până acum purtând în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn. Cu timpul, embrionul s-a transformat într-o tumoră care i-a distrus Teodorei sistemul imunitar şi a dus la declanşarea bolii: encefalită autoimună. Ea a fost în comă de două luni, iar singura ei şansă era transferul la o clinică din străinătate, care s-a realizat abia zilele trecute. 
Zbor lin copil frumos! Ai luptat cat ai putut! Dumnezeu vrea sa te aibă in preajma!
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate