Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„POARTA IADULUI” se află în apropierea unei mănăstiri din România.”Iazul Vrăjitoarelor” este locul unde orice blestem rostit aici se prinde

in Stiri online

Energiile generate de anumite locuri nu pot fi contestate. În plus, aura de mister a acestora este susținută de legende, povești și mărturii ale unor oameni care au văzut și au trăit experiențe mai puțin obișnuite în preajma unor asemenea locuri.

Unul dintre ele este “Iazul Vrăjitoarelor”, o baltă împresurată de legende, aflată la o aruncătură de băț de București, lângă Cernica, în padurea Boldu-Crețeasca, în proximitatea Mănăstirii Cernica.

Balta este preferată de vrăjitoare sau femei de prin sate care „leagă și dezleagă cununii, aruncă blesteme sau aduce înapoi bărbat la femeie și invers” și ocolită de preoți. Se spune că ar fi o adevărată „poartă a iadului”, iar orice blestem rostit în acest loc ar avea efect.

Nicio vietate nu trăiește aici

Deși în aparență întinderea de apă, una de mică întindere, nu are nimic deosebit, în realitate fenomene inexplicabile au fost observate în jurul acestei bălți. Locul este cunoscut și frecventat îndeosebi de vrăjitoarele care practică magia neagră, de aici și numele de ” Iazul Vrăjitoarelor”.

Potrivit tradițiilor locale, în fiecare an, de Sfântul Gheorghe, de Sânziene și de Sfântul Andrei, în acest loc misterios  se deschid porțile spre alte tărâmuri, ceea ce face ca orice vrajă sau blestem să se împlinescă.

Mai mult decât atât, se spune că femeile însărcinate, care voiau să scape de o sarcină nedorită, veneau la baltă și, după ce intrau câteva minute în apă pierdeau imediat sarcina, practică confirmată și de localnici.

Un alt fenomen ciudat este acela ca nu există niciun pește în apele iazului și toate animalele se feresc de acest loc blestemat.

Sursa: a1.ro

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate