Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pokemon GO a prins în mreje un preot din Danemarca. A reinventat jocul și așteaptă tinerii la biserică

in Evenimente/Extern/Stiri online

Michael Westh, preotul unei biserici mici din Damemarca a lansat o variantă proprie a jocului Pokemon GO pentru a atrage tinerii la biserică. Toți cei care vor căuta pokemonii în Casa Domnului sunt și recompensați.

Preotul, care mărturisește că se joacă și el controversatul joc după ce a fost învățat de tinerii din comunitate, spune că a văzut în mania pokemonilor o modalitate de a atrage tinerii la biserică. Astfel, preotul a imprimat creaturile pe hârtii și le-a ascuns în interiorul lăcașului. Toți cei care se vor aventura în căutarea pokemonilor vor fi recompensați cu suc sau înghețată.biserica danemarca
„Mi s-a părut o idee foarte bună pentru a păstra legătura cu tinerii. Evident că este nevoie și de o recompensă”, a mărturisit preotul Michael Westh. Pentru aventura pokemonilor a fost stabilit și un program fix. Amatorii pot veni la Biserică între orele 10 și 24 cu excepția zilelor de luni, marți și joi când intervalul orar este între 14 și 16.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate