Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Politia romana continua lupta neinfricata cu batranii care vand legume, fructe, verdeata

in Articole

Razboiul statul cu micii comercianti care abia reusesc sa traiasca de pe o zi pe alta se pare a nu avea sfarsit, autoritatile ii alunga, amendeaza si le confirsca marfa in forta pe unde ii prind intr-un fel cat mai umilitor posibil.

„Politia romana continua lupta neinfricata cu batranii care vand legume, fructe, verdeata.
In acest timp, CRIMA ORGANIZATA isi vede linistita de treburile ei, criminale si organizate.
E clar ca batranelul este in ilegalitate, dar nu asta este problema, ci faptul ca pietele sunt dominate de o mafie care stabileste preturile si care ocupa tarabele, excluzand chiar producatorii, ei bine, pe acestia politia nu-i vede!”

Incurajez distribuirea acestei stiri in cat mai multe medii sociale posibil pentru a trage un semnal de alarma ! Sursa : Observ Tot în România 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate