Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Poliţia Română s-a întâlnit cu Jandarmeria Franceză

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Adjunctul Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor șef de poliţie Vasile Viorel, a primit marţi, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, o vizită oficială a unei delegații a Direcției Generale a Jandarmeriei Franceze, condusă de generalul Jean Pierre Michel.

   Vizita are loc în contextul continuării Protocolului de cooperare între IGPR și Direcția Generală a Jandarmeriei Naționale Franceze cu privire la intensificarea cooperărării dintre Direcția de Investigații Criminale și Oficiul Central de Luptă Împotriva Delincvenței, anunţă un comunicat al Poliţiei Române.

   În cadrul întrevederii a fost subliniată buna colaborare dintre cele două instituții naționale și importanța continuării acesteia, prin canalele de cooperare polițienești internaționale sau prin structurile operative. Discuțiile purtate pe parcursul întâlnirii de lucru au vizat combaterea criminalității organizate și a criminalității itinerante.

   Delegaţia franceză aapreciat în mod deosebit activitatea desfășurată de polițiștii români detașați pe lângă Jandarmeria Franceză şi implicarea acestora în soluţionarea unor importante dosare penale. În Franța, polițiștii români sprijină verificările efectuate de autoritățile judiciare franceze în stabilirea identităţii persoanelor de cetăţenie română implicate în comiterea de fapte de natură antisocială și acordă expertiza tehnică în materie de prevenire a delincvenţei. (foto: Poliţia Română)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate