Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Polițiștii Gărzii de Coastă din Constanța au prins cinci marinari ucraineni cu sute de kilograme de calcan proaspăt prins

in Articole/Diverse/Stiri online

La 40 de mile marine(1km=0,6214 mile) de localitatea Sfântu Gheorghe, la primele ore ale dimineții(în jurul orei 6:00), polițiștii Gărzii de Coastă din Constanța au surprins o ambarcațiune de tip catamaran la bordul căreia se aflau 5 ucraineni, comandantul și patru marinari, care erau la braconat de calcan.
Deoarece ambarcațiunea în cauză se afla în zona exclusiv economică, prezența acesteia, a fost considerată ca fiind suspectă și oamenii legii i-au spus comandantului că vor face un control de rutină.

Polițiștii au descoperit în magazia vasului câteva sute de kilograme de calcan proaspăt pescuit și 16 plase de pescuit pentru care nu existau documente.
Oamenii legii spun că pe piața neagră din Ucraina kilogramul de calcan se vinde cu 25 de euro.
Cei cinci braconieri au fost predați autorităților din Ucraina, iar ambarcațiunea le-a fost confiscată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate