Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Poliţiştii maghiari patruleaza alături de cei romani pe străzile Aradului

in Evenimente

Totul, într-un schimb de experienţă care va avea loc timp de aproape o lună. „În perioada 25 iulie- 21 august a.c., poliţiştii arădeni şi cei din judeţul Békés, Ungaria, au din nou ocazia de a avea un schimb de experienţă, în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a acţiunilor comune desfăşurate sub genericul <<ESTIVAL>>, în vederea prevenirii şi scăderii numărului de infracţiuni specifice sezonului, atât în România, cât şi în Ungaria”, anunţă IPJ Arad.

La ce misiuni vor lua parte poliţiştii mahiari?

Reprezentanţii IPJ Arad spun că aceştia „vor participa împreună cu agenții de poliție arădeni, la activităţi curente de menținere a ordinii și liniștii publice. Similar, în județul vecin din Ungaria, poliţiştii arădeni participă la acţiuni de patrulare pe ştrandul din localitatea Gyula și în zonele adiacente acestuia şi la activităţi specifice de menţinere a ordinii publice în zonele des frecventate de turişti români”.

De se execută astfel de schimburi de experienţă? „Întreaga perioadă de desfăşurare a activităţilor de cooperare în patrule mixte româno-maghiare constituie un bun prilej pentru realizarea unui schimb de experienţă şi bune practici, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, în beneficiul reciproc al tuturor celor responsabili cu menţinerea ordinii şi siguranţei publice”, explică cei de la IPJ Arad. Sursa: Aradon.ro

4bekes-450x600

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate