Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Poliţiştii români au interceptat mii de mesaje ce incitau la acţiuni teroriste, promovate pe 35 de site-uri

in Stiri online

Poliţiştii români, împreună cu parteneri din Belgia, Franţa şi Olanda, sub coordonarea Europol, au interceptat, în perioada 29-30 septembrie, mii de mesaje ce incitau la acţiuni teroriste, promovate pe 35 de site-uri, informează IGPR.

„Poliţiştii români, împreună cu omologii din Belgia, Franţa şi Olanda, sub coordonarea Europol, au identificat 1.814 mesaje care incitau la acţiuni teroriste, promovate în 9 limbi, pe 35 de platforme online. Acestea au fost reclamate administratorilor platformelor, pentru a fi îndepărtate.(…)Din datele existente reiese că membrii grupărilor teroriste folosesc şi reţelele de socializare pentru radicalizarea, recrutarea şi instigarea la acţiuni extremiste.”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În acest context, a fost convocată şi o întâlnire, la Haga, între specialiştii în combaterea terorismului din cinci ţări, printre care şi România. Scopul întâlnirii a fost acela de a identifica şi de a lua măsuri pentru îndepărtarea de pe internat a mesajelor care incită la acţiuni teroriste şi violente, mai adăugă IGPR.

Sursa: romaniatv.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate