Poliţistul care a amendat un bărbat din Slobozia pentru că… a tras un vânt, se apără. Avea motive serioase, spune el!

in Articole

Un poliţist din Slobozia a marcat o premieră la capitolul cel mai interesant proces verbal. A amendat cu aproape un salariu minim pe economie un bărbat cu stomacul cam învolburat.

Agentul de la Locală spune că a luat măsuri după ce domnul în discuţie ar fi flatulat în mod repetat şi ostentativ lângă oamenii legii.

Tudorel, omul amendat, se apără povestind că a fost omul nepotrivit la locul nepotrivit.

O indiscreţie şi greu de povestit în cuvinte, dar şi care l-a costat pe Tudorel O MIE de lei. Jigniţi de gest, agenţii de la Poliţia Locală l-au amendat. Deşi omul spune c-a fost o… scăpare.

Agentul care n-a suportat o aşa tulburare a ordinii publice are însă o altă variantă. Tudorel băuse cam mult şi ar fi comis-o şi intenţionat, şi în mod repetat. Şi nu s-ar fi oprit nici după ce i s-a atras atenţia. Din  contră.

Însă niciuna dintre acuzaţiile aduse omului nu apar în procesul verbal. Ci doar faptul că, în mod repetat, cităm din procesul verbal unic în România, ar fi “dat vânturi” lângă oamenii legii.

Totuşi pentru exprimarea nefericită, agentul a fost mustrat de superiori.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.