Pomul asta arde pe interior si nimeni nu intelege de ce sau cum e posibil! Imaginile astea te vor lasa masca!

in Curiozitati

Doi barbati iesiti la plimbare printr-o padure din Ohio au facut o descoperire care i-a bagat in sperieti. Cei doi americani au dat de un copac care ardea. Socant este modul in care se “manifestau” flacarile: erau in interiorul trunchiului, nu afectasera in intregime copacul, asa cum s-ar astepta lumea. Barbatii s-au speriat cand au vazut incendiul si au decis sa se indeparteze rapid de locul acela.

12800104_10153498981562775_7252306937388742062_n

Imaginile filmate in Defiance, Ohio, au ajuns pe net. Nimeni nu stie exact ce s-a intamplat, cum a ajuns copacul acela sa ia foc si mai ales de ce ardea asa, mocnit, tocmai in interior.

Internautii au inceput sa isi dea cu parerea. Unii au zis ca este “copacul Diavolului” si ca are ceva necurat in el, altii sustin ca acest incendiu ar fi putut fi declansat de un fulger.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.