Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ponta a publicat toate documentele medicale. Oprea, premier interimar

in Politic/Stiri online

Premierul Victor Ponta a postat pe contul personal de Facebook toate documentele medicale legate de operaţia pe care a suferit-o în Turcia. Asta după ce însuşi preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut acest lucru înainte de a desemna un nou prim ministru interimar.

Astfel, pe prima pagină a actelor medicale se poate citi data internării, 15 iunie la Complexul Mega Spitalelor Medipol. Turcii i-au greşit premierului data naşterii la înregistrare, fiind trecută data de 20 iunie, în loc de 20 septembrie 1972.

Motivul internării este notat ca „durere genunchi stâng” cu un diagnostic stabilit de „ruptură de ligament încrucişat anterior stâng”. Cât despre operaţiile suferite de premierul Ponta, sunt trecute 2 în acte: „Intervenţia atroscopică  de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior” şi „Intervenţia atroscopică de rezolvare a meniscului, genunchi”.

Printre datele consemnate în documentele medicale se mai află anamneza, examen clinic şi de laborator, precum şi anestezia completă de la operaţie.
Medicii turci au mai trecut pe fişa pacientului Ponta, pe lângă ruptura de menisc, şi diagnosticul de gastrită. Premierul Victor Ponta, la o săptămână de la operaţie, se află încă internat în Turcia şi are nevoie în continuare de recuperare post-operatorie.

Între timp, la Bucureşti, preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României. Conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Oprea va fi interimar pe perioada imposibilităţii exercitării atribuţiilor de prim-ministru de către Victor-Viorel Ponta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate