Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ponta iese în apărarea românilor: Mă doare stomacul de-atâta minciună. Și la farmacie n-au nimic, zău!

in Politic/Stiri online

Pe fondul acuzațiilor formulate de mai mulți politicieni la adresa dezinteresului din diaspora față de alegeri, Victor Ponta a găsit momentul oportun să treacă de partea românilor din străinătate și explică lipsa acestora de interes față de politica țării, fără a uita de țintele importante: Klaus Iohannis și Traian Băsescu.

“Romanii din Diaspora nu sunt nici leneși, nici dezinformați – pur și simplu peste 90% dintre ei au alte lucruri mai serioase de făcut și priorități : locul de muncă, documentele necesare, școala copiilor, asigurarea de sănătate, cum trimit bani acasă, șamd! Votul și „datoria patriotică să salveze țara” îi lasa absolut normal (și de înțeles) indiferenți!”, afirmă fostul premier pe Facebook, care ține să sublinieze că românii se simt manipulați când vine vorba de campanii politice, iar lipsa avantajelor directe a făcut să se instaleze dezinteresul.

”În rest poate spune cineva sincer din Diaspora că a câștigat ceva din faptul că au fost aleși Băsescu în 2009 și Iohannis în 2014?!? Să fim serioși – nici nu am intrat în Schengen, nici nu s-au ridicat vizele de SUA, nici nu îi apără nimeni pe românii din Marea Britanie, nici nu au numit tehnocrații ambasadori sau consuli mai buni care să rezolve problemele oamenilor”, a mai precizat Victor Ponta.

De asemeni, fostul premier anticipează că deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, despre care spune că va fi propus din nou de PNL românilor din Diaspora, va fi ”o caricatură de om” și afirmă că deputatul a fost prezent și pe listele din 2012 la insistențele lui Dan Voiculescu, pentru care Raețchi ar fi fost ”valetul care-i ducea geanta”.
Ca să îl plagiez pe Andries : „Mă doare stomacul de-atâta minciună. Și la farmacie n-au nimic zău!… Zâmbeste mâine va fi mai rău”!!!”, au fost cuvintele cu care Victor Ponta și-a încheiat pledoaria pe Facebook.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate