Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Populația este expusă la o nouă boală ce se extinde cu repeziciune. Boala sărutului netratata devine mortala.

in Sanatate

Autoritățile din lume au intrat în alertă și avertizează populația că este expusă la o nouă boală ce se extinde cu repeziciune.

Mai bine de 300.000 de cetățeni americani au deja ceea ce se numește „Kissing bug” sau boala sărutului.

Boala Chagas este de natură parazitară și era prezentă doar în America Centrală. Ulterior, aceasta s-a răspândit și în Statele Unite. Deși nu prezintă simptome, aceasta prezintă un adevărat pericol pentru sănătate. Inima, creierul și sistemul digestive sunt cele mai predispuse pericolului, căci apar tot felul de malformații și tulburări funcționale nervoase.

Netratată, această boală poate deveni mortală.

14156994891b953e5a

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate