Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Porci vietnamezi, cai și nutrii vânduți către cetățeni de o grădină zoologică

in Articole/Stiri online

calut
Grădina Zoologică din Braşov vinde mai mulţi porci vietnamezi, cai şi nutrii, după ce animalele s-au înmulţit mai mult decât ar fi trebuit, aceasta nefiind prima dată când sunt vândute animale domestice către cetăţeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Grădinii Zoologice din Braşov, Alin Pânzaru, a afirmat că se vor scoate la vânzare şapte-opt porci vietnamezi, din totalul de 12 exemplare, dar şi câţiva cai şi nutrii.
„Aceste exemplare s-au înmulţit mai mult decât ar fi trebuit şi nu au o valoare expoziţională foarte mare, prin urmare am decis să le scoatem la vânzare. Aceasta nu este pentru prima dată când vindem exemplare de animale domestice, deoarece legislaţia ne permite. Acest lucru nu este valabil însă şi pentru animalele sălbatice”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alin Pânzaru.
Cetăţenii care vor să cumpere un porc vietnamez, care cântăreşte între 30 şi 50 de kilograme, trebuie să plătească 300-400 de lei pentru un exemplar.
De asemenea, Grădina Zoologică vinde şase cai de talie mică şi mare cu preţuri între 800 şi 1.100 de lei şi câteva nutrii, la preţul de 300 de lei pentru un exemplar. [Mediafax]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate