Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Portal web al Comisiei Europene, pentru promovarea produselor agroalimentare

in Articole/Centru Media/Evenimente/Extern/Stiri online

   Un nou portal dedicat promovării produselor agroalimentare a fost lansat de Comisia Europeană, în scopul oferirii de sprijin organizațiilor care reprezintă producătorii din diferitele sectoare agroalimentare, pentru obținerea de fonduri din partea Uniunii Europene, pentru programe de promovare.

   Portalul www.agripromotion.eu mai ajută la identificarea potențialilor parteneri de program şi la acordarea de sprijin diferiților operatori din sectorul agroalimentar în găsirea informațiilor utile pentru intrarea pe noi piețe de export, informează Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Regionale.

   Portalul conţine, în principal, informații pentru presă și evenimente, oferind, de asemenea, webinarii (seminarii online) personalizate, în sprijinul potențialilor beneficiari, în elaborarea programelor de promovare, oportunități de finanțare, cu informații despre cererile de propuneri de programe. Se mai prezintă fondurile disponibile și criteriile de eligibilitate, intrarea pe noi piețe, secțiune care include rapoarte de piață evidențiind oportunitățile de afaceri în diferite piețe din țări terțe, campanii, în care utilizatorii pot căuta programe cofinanțate aflate în derulare precum și cele mai bune exemple de caz.

  Acelaşi portal mai include, de asemenea, un verificator de eligibilitate, oferind potențialilor beneficiari orientări privind criteriile de eligibilitate în conformitate cu cererile de propuneri. (foto: C. DUMITRU)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web