Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Portul Tomis a înghețat pentru prima dată din cauza gerului care a pus stăpânire pe Constanța. Imagini spectaculoase

in Stiri online

Portul Tomis a înghețat pentru prima dată din cauza gerului care a pus stăpânire pe Constanța. În portul turistic, dar și la mal, în acvatoriul Portului Constanța s-a format un strat gros de gheață de câțiva centimetri. Înfrigurați, localnicii n-au ratat ocazia de a suprinde în imagini fenomenul rar.

Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut ca marea să înghețe la mal, mai ales în zonele unde nu se formează valuri. Așa se face că în Portul Tomis s-a format un strat de gheață gros de mai mulți centimetri.

Portul Tomis a înghețat. Pe Faleza Cazinoului, oamenii au fotografiat marea agitată

Chiar dacă au fost chiar și minus 17 grade Celsius, câțiva localnici au ieșit din case pentru a se plimba pe faleza Cazinoului din Constanța. Unii tineri au fotografiat marea agitată și momentul în care valurile uriașe au lovit balustrada din dreptul monumentului simbol al Constanței, lăsat în paragină.

A înghețat și Lacul Tăbăcărie din Constanța

Din cauza frigului, Lacul Tăbăcărie din Constanța a fost acoperit de un strat de gheață. Zgibulite, păsările și-au luat zborul ca să caute hrană.

Zeci de lebede au venit pe faleza din Mangalia

Localnicii din Mangalia au avut parte de o priveliște inedită atunci când pe faleza din stațiune și-au făcut apariția mai multe lebede. Din cauza frigului, păsările sunt înfometate, iar oamenii le-au oferit câte ceva de mâncare.

Foto: Ruxandra Georgescu

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme geroasă, valabil pentru toată țara până luni, 9 noiembrie. Vremea va fi geroasă în mare parte a țării, atât ziua, cât și noaptea, când temperaturile ar putea ajunge până la minus 25 de grade Celsius.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate