Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Postul Antena 3 executat silit. Vinovat: Mircea Badea

in Evenimente/Stiri online

Fostul președinte al Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, a demarat la Judecătoria sector 1 procedurile de executare silită a postului Antena 3, după ce a câștigat definitiv un proces cu Mircea Badea.

Judecătoria a admis cererea la jumătatea lunii august și a încuviințat executarea silită a Antenei 3, care trebuie să-i plătească 2000 de euro fostului șef ANI. Acuzat că a făcut afirmații defăimătoare și jignitoare în cadrul emisiunii „În gura presei”, Badea a pierdut definitiv în iunie procesul cu Georgescu.

Horia Georgescu a cerut despăgubiri în instanță după ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” a folosit la adresa lui apelative precum „ochelarică”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” și „slugă basista”.

În cererea de chemare în judecată, Horia Georgescu a cerut daune de la Mircea Badea și SC Antena 3 în cuantum de 40.000 de euro pentru atingeri aduse drepturilor la onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată.

sursa: România Liberă

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate