Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Poţi plăti Rovinieta pe 2017 prin SMS!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că au fost implementate modalitățile tehnice de interconectare pentru achitarea rovinietelor pentru noile categorii de vehicule. Acestea au intrat în vigoare de la începutul lunii martie 2017.

   Rovinieta poate fi plătită, prin SMS, în reţelele Telekom, Vodafone şi Orange de orice abonat sau deţinător de cartele SIM, pentru toate categoriile de vehicule prevăzute în Anexa nr.1 la Ordonanța Guvernului nr.15/2002, cu modificările și completările ulterioare, informează CNAIR.

   Modalitatea de achitare este asftel: dacă vehiculul are numărul de înmatriculare B54AJV este autoturism și doriți în data de 21.02.2017 să achitați o rovinieta, pașii sunt următorii:

– Trimiteţi la 7500 un SMS cu textul B54AJV A

– Veți primi un SMS cu textul Vrei rovinieta cat.A (autoturism)-7zile, pt. B54AJVL tarif 3 EUR. Cost total X.XX EUR+TVA. Trimite DA pt. confirmare.

– Veți trimite la 7500 un SMS cu textul DA

– Veți primi un SMS cu textul „A fost emisă rovinieta ………….. categoria A, pentru vehiculul B54AJV, valabilă până la 27.02.2017, ora 23:59:59. Detalii valabilitate rovinieta: www.cnadnr.ro

   Prin intermediul SMS, tariful de utilizare se achită numai pentru vehiculele înmatriculate în România, în funcție de tipul vehiculului și doar pentru perioada minimă de utilizare, data și ora de început a valabilității rovinietei fiind data și ora confirmării de către operatorul de telefonie mobilă a taxării tranzacției. (foto: cnair.ro)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web