Potrivit premierului Ponta, chiar azi a avut loc un miracol: “Eclipsa e un semn divin că trebuie eliberaţi corupţii din puşcării!”

in Articole

Acesta este un pamfet si trebuie tratat ca atare.

Credeai că miracolele nu există? Potrivit premierului Ponta, chiar azi a avut loc unul, sub forma unei eclipse de soare, care reprezintă, spune premierul, un semn că Dumnezeu vrea să eliberăm toţi politicienii corupţi din puşcării şi să finalizăm dosarele de urmărire penală cu achitări.

ponta_eclipsa_corupti

“Credeţi că e o întâmplare că eclipsa vine chiar acum, când atâţia politicieni martiri zac în temniţele DNA-ului condus de satanişti? Dacă nu mă credeţi, întrebaţi-l şi pe Patriarhul Daniel, dacă îi daţi 100 Euro vă confirmă”, declară premierul.

Premierul, care susţine că are un doctorat în Astrologie, spune că a redactat o diagramă din care reiese că eclipsa nu doar că anulează toate condamnările corupţilor, ci îi şi impune să numească un comunist la Finanţe, să iasă din NATO şi UE şi să semneze un tratat prin care România aderă la Federaţia Rusă./politic/ponta-premier-si-astrolog-eclipsa-e-un-semn-divin-ca-trebuie-eliberati-coruptii-din-puscarii

sursa: timesnewroman.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*