Poveste adevarata! Cazul uimitor al unui “vampir adevarat” in Turcia

in Articole

Aceasta este o poveste adevarata. Nu este vorba de castele, sicrie sau Dracula din muntii Carpati. Protagonistul nostru are 23 de ani si are tulburari psihice severe cu o patologie foarte speciala: dependenta de sange.

Acest caz se petrece în Turcia, acolo unde mai mulți medici au analizat cazul înainte de a fi publicat în prestigioasa publicatie “Jurnalul de Psihoterapie si Psychosomatics “. Consecințele acestui caz au fost destul de remarcabile, dar știm că acest lucru nu este un fenomen izolat, acest gen de comportamente patologice au avut loc în mod repetat de-a lungul istoriei. Cu toate acestea, suntem încrezători că acest “caz de vampir adevărat “ va fi ceva cutremurator …

Bloodlust în Turcia

Denumirea la noi este de vampir. Solos știe că are 23 de ani și că debutul dependenței sau obsesiei a început în momentul în care a simțit setea de sânge nesățios . Și ce a făcut apoi pentru a-si calma nevoia ? Colecta sangele din rafturile macelariilor!

Aceasta situatie nu a durat mult. Nu reusea sa gaseasca indeajuns pentru a-si potoli “foamea” sau “setea”. A inceput sa slabeasca. Din disperare parintii au inceput sa-i aduca sange de la o banca de sange locala.  Dependenta lui a atins deja limitele absolute și, din păcate, pentru toate aceste dependențe particulare , în prezentul nostru, nu există companii care comercializează sânge sintetic ca în “True Blood”, de exemplu .

14744425347_287b9ca58b_k_660x330

După cum puteți ghici deja, nu a durat mult timp pentru a se intampla pasul următor . Atacuri la alte persoane și de aici a venit si adevărata problemă: A atacat oameni cu un cutit. Le taia gatul si le colecta sangele nu inainte de a gusta si pe loc.

A fost arestat de catre autoritati si au facut trimitere catre o echipa de psihiatri pentru a se ocupa de evaluarea tanarului. A fost diagnosticat cu o tulburare disociativă de identitate, amnezie, PTSD, depresie cronica clară și, de asemenea, abuzul de alcool. Când “vampirul”, a apărut în personalitatea lui, a pierdut orice simț al umanității, într-o asemenea măsură încât orice violență practicata ulterior a fost ștersa din memoria lui.

4060281950_9dc9d34c6b_o_660x330

Medicii suspecteaza ca, probabil, evenimente care au marcat adolescenta i-au indus aceasta stare. Intradevar in trecut a fost martorul mai multor infractiuni. A vazut cum unchiul sau a fost ucis pe cand el avea dor 4 ani. A vazut cum prietenul cel mai bun si-a pierdut capul la propriu intr-o altercatie. Mai tarziu, in jurul varstei de 12 ani a vazut cum tatal sau si-a pierdut mana de la cot la un motor electric.

SANGELE SI VIOLENTA i-au provocat tanarului un stres traumatic grav care a dus la o tulburare disociativa. Multi medici au studiat cum a evoluat starea “vampirismul clinic” si au dedu ca se pot dezvolta patru faze: asistam la un act traumatic foarte sangeros, o post-placere de a vedea sange, se consuma sange de animale iar in cele din urma a altor fiinte umane.

317360348_3e27ae4629_o_660x330

Astfel, cazuri de “vampirism” pot fi foarte reale. Dacă vă întrebați despre starea actuală a vampirului nostru turc, vă spun că încă primeste tratament și că funcționează în mod eficient. Astăzi nu mai simte nevoia de a bea sânge, dar continuă să sufere  simptome disociative.

4080688252_6c2968f758_b_660x330

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL DACA VA PLACUT!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.