Povestea cutremuratoare din spatele acestei poze. Cine este batranul fotografiat in zona Dristor din Bucuresti

in Spiritualitate

Un alt caz cutremurător a ieşit la iveală. Un bărbat şi cei doi nepoţi ai săi au ajuns să cerşească pe străzi.

O româncă a fost extrem de impresionantă de situaţia unui bunic care are grijă de doi nepoţi, aşa că ne-a trimis un mesaj emoţionant.

”Ora 21.45, Dristor, un erou de bunic cu doi copii. Timid, a vrut să-mi spună ceva, dar eram prea grăbită să ajung acasă. M-am urcat în maşină şi am plecat, dar mă măcina. M-am întors după vreo 10 minute, erau tot acolo, ei nu se grăbeau, n-aveau unde. „N-avem casă, stăm într-o cămăruţă la cineva” a zis. N-am ştiut şi n-am putut să fac altceva: am stat de vorbă, am plâns cu ei, le-am dat toţi banii pe care îi aveam în portofel şi le-am cerut un număr de telefon. Le-am promis că fac tot ce îmi stă în putere să-i ajut cu ceva. Angelina începe şcoala. Ştefan e prea mic să înţeleagă”, a spus tânăra.

bunicdristor

 Cei care doresc să ajute o pot face prin donaţii în conturile deschise special pentru el. Daca nu ai posibilitate distribuie si poate vor reusi alte persoane

Cont Raiffeisen Bank:

ION SZATMARI
Cont lei: RO67RZBR0000060018887900
Cont EURO: RO40RZBR0000060018887901

Conturile Fundaţiei Mereu Aproape cu menţiunea “ ION SZATMARI ”

CIF 18212553:

în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.