Povestea dramatica a unui tanar! A ramas orfan si a ajuns sa locuiasca pe strazi.

in Spiritualitate

Tata avea probleme cu băutura. Probleme destul de mari. A vândut trei apartamente și le- a băut pe toate – asta când eram eu mic, foarte mic.

61747358

 

Când aveam opt ani, mama cu tatăl meu bun au divorțat. Mama a zis că mă ia pe mine și pe soră-mea în custodia ei. Și după ce ne-a luat, la vreo doi-trei ani, mama nu s-a recăsătorit, dar a fost în concubinaj cu cineva.

Zece ani aveam, poate chiar mai puțin, poate chiar nouă. Când a venit el, a început să mă mituiască cu lucruri, cu un leu, doi, cât era atunci o ciocolată. El nu se ocupa cu lucruri prea bune, era, să zicem, pe calea ilegală – fura, făcea diverse. După ce a trecut timpul, au început și primele bătăi, primele certuri. Dacă făceam ceva la școală – într-adevăr, nu am fost un copil eminent, cu toate că întotdeaună dacă mi-am pus ceva în cap, am făcut – mai mi-o furam.

Citeste continuarea reportajului pe www.hotnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.