Povestea imigrantului bruscat de o jurnalistă în Ungaria

in Articole

Imaginile cu femeia angajată pe post de cameraman la un post TV din Ungaria care i-a pus piedică unui refugiat ,probabil vi le mai amintiți, dar despre cel care a căzut cu copilul în brațe oare știți cine era?

Imigrantul se numește Osama Al-Ghabad, iar povestea lui este una dramatică.

imigrant-bruscat

El era antrenor al echipei de fotbal Al-Fotuwa SC, din orașul sirian Deir Al-zoor relatează index.hu.

refugiat-300x209

Fiind opozant al regimului lui Bashar Al-Assad a participat la mitinguri de protest . Considerat un pericol pentru guvernul sirian, bărbatul a fost arestat și torturat.

zambind

Când ISIS a ocupat orașul în care trăia, Osama s-a temut pentru familia lui și a fugit din țară, cu familia, în Turcia. Totuși soția și un fiu al său, rănit în timpul războiului, se află încă acolo, într-o tabără de refugiați.

Citeste si:  Unde a fost gasită fetita de 8 ani din România pierdută în Ungaria pe autostradă

Osama a plecat cu fiul cel mic în Europa. Speră să găsească o tară din vestul continentului unde să se stabilească și în viitor chiar să-și reîntregească familia.
Despre femeia care i-a pus piedică se știe – a fost concediată.

https://www.youtube.com/watch?v=kqVuc9_XMyg

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.