Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Povestea incredibilă a femeii care a născut 69 de copii

in Articole/Curiozitati/Extern

Pare incredibil, dar Guinness Book a înregistrat în anul 1998 femeia cu cei mai mulți copii din lume, în total 69 de suflete aduse pe lume de soția unui țăran pe nume Feodor Vassilyev, din Shuya, Rusia.

Femeia, Valentina Vassilyev, a fost însărcinată de 27 de ori și a adus pe lume 16 gemeni, 7 tripleți și 4 cvarteți, în total 69 de copii din care doi au murit în perioada copilăriei. Practic, rusoaica a fost însărcinată 18 ani din viață, adică pe tot parcursul a ceea ce se estimează a fi întreaga perioadă fertilă a unei femei.copii-vassilyev

În anul 1998, Valentina Vassilyev a fost înregistrată oficial în Cartea Recordurilor după ce a fost eliminată Leontina Espinoza din Chile, care a pretins că are 58 de copiii și s-a dovedit că a inventat povestea pentru a încasa ajutor social de la stat.

Cazul Vassilyev a devenit cunoscut încă din anul 1793, când ”The Gentleman’s Magazine” a publicat o scrisoare primită de la Feodor Vassilyev în care mărturisea că este tată pentru 87 de copii, 69 din prima căsătorie (Valentina) și 18 proveniți din a doua căsnicie.copii-vassilyev-jpeg2

În anul 1834 “Saint Petersburg Panorama”, face cunoscut cazul după ce Moscova a înregistrat recensământul din satul Shuya și s-a constatat că 87 de copii se numesc Vassilyev. Mai târziu, mama eroină apare în revista “Anomalii și Curiozități Medicale”, după care este înregistrată în Cartea Recordurilor în 1998.

Potrivit datelor, Valentina Vassilyev a trăit în secolul al XVIII-lea și nu se cunosc informații despre viața de familie a acesteia, cum a reușit să crească 69 de copii și sub ce acoperiș s-au dezvoltat micuții, dar și cum a făcut față din punct de vedere medical a 27 de sarcini, ceea ce a adus mai multe semne de întrebare scepticilor.

”Sarcina este un procesul cel mai puternic și invaziv pe care îl poate experimenta corpul unei femei. Mă îndoiesc că Vassilyev a putut face față a 27 de sarcini, niciuna de un singur copil.”, a declarat Valerie Baker, specialist ginecolog la Stanford School of Medicine.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate