Bezeaua: 6 albușuri se bat spumă pe abur cu 350 g de zahăr tos 5-7 minute, se pun 350 g nuci prăjite și tăiate și se mai bat puțin, apoi se pun 2 linguri făină și se amestecă până se incorporează bine.
Se fac bezele cu lingurița și se coc într-o tava cu hârtie de copt unsă bine, se coc în cuptorul bine încins dar cu ușa puțin deschisă, circa 50-60 minute. Se desfac imediat de pe hârtie cu cuțitul.
Crema: 6 gălbenușuri se bat cu 4 linguri de zahăr, 2 linguri de făină, 1-2 lingurițe ness, 3-4 linguri de lapte. Se pun pe baia de abur până se obține o cremă consistentă și se răcește.
Separat se amestecă 1 pachet mare de unt (după ce s-a scos zerul) cu 2 linguri de zahăr farin, apoi se amestecă cu prima cremă rece.
La final, se lipesc bezelele două câte două cu cremă la mijloc.