Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Prăjiturile ”curcubeu” care au fermecat internetul. „Pictez în minte creaţiile, apoi mâinile mele le reproduc. Sunt arta mea”

in Diverse

Prăjiturile în care aproape te poţi oglindi au cucerit pur şi simplu internetul, iar celebrităţile din Statele Unite le promovează pe reţelele de socializare de câte ori au ocazia. Finisajele foarte lucioase, care fac deliciul acestor deserturi, sunt semnătura patiserului rus Olga Noskova.

Britney Spears se numără printre fanii ei, comentând şi distribuind fotografiile rusoaicei.
Aproape fiecare prăjitură creată de Olga este un curcubeu lucios. Efectul multi-tonurilor de culori este creat prin combinarea mai multor nuanţe în acelaşi timp, însă Olga Noskova nu a dezvăluit tehnica sa în totalitate. Toppingul este şi el unul delicios: fructe proaspete sau ciocolată albă.prajituri

Rusoaica povesteşte că totul a pornit de la un vis.

„Mi-am dorit să fac ceva în viaţă, care să-mi aducă în primul rând plăcere în fiecare zi. Mai întâi am hotărât să învăţ să gătesc macaroni. Nu a fost uşor. Am început prin a învăţa de la chefi cunoscuţi şi aşa am dobândit cunoştinţe şi experienţă. Dar dacă vrei sa ajungi un adevărat maestru, trebuie să fii mai îndrăzneţ de la un anumit punct. Trebuie să decizi că vrei să fii mai bun ca predecesorii tăi. Aşa că începi să creezi, să experimentezi”.
Vestea despre apariţia acestor deserturi duse la nivel de artă s-a răspândit repede, ceea ce i-a adus Olgăi rapid 600.000 de fani pe Instagram.

„Comentariile, admiraţia, dragostea lor – toate acestea mă fac să înţeleg că acesta nu e un job, nu e un hobby. Este viaţa mea! Este artă pură. Sunt un patiser artist. Îmi pictez în minte creaţiile, apoi mâinile mele le reproduc. Mă străduiesc ca orice tort să fie mai bun ca cel dinainte. Îmi dau seama ce vor clienţii mei, simt pentru ei şi creez apoi pentru ei. Acesta este drumul meu, semnătura mea. Arta mea. Am vrut prăjituri care să nu fie doar delicioase şi frumoase, ci care să stea la egalitate cu artiştii care fac ceea ce-şi doresc. Aşa că oamenii admiră acum deserturile mele precum o operă de artă, dar care au pe deasupra şi cu un gust aparte”, conchide Olga Noskova.

sursa: gustarte.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate