Predoiu despre graţierile lui Şerban Nicolae: „Slugile corupților luptă pentru corupți”

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat ieri, că senatorul PSD Șerban Nicolae, prin amendamentele depuse la proiectul de lege privind grațierea, luptă pentru corupți.

  „Mulți sunt indignați că Șerban Nicolae ține morțiș să scoată corupții din pușcărie cu amendamentele sale. Am văzut în presă o fotografie cu dânsul pe post de șofer al lui Cătălin Voicu, care era pe vremuri samsar de soluții corupte în justiție și „tzutzăr” al lui Adrian Năstase. Simplu: slugile corupților luptă și vor lupta întotdeauna pentru corupți„, a scris Predoiu, marți, pe Facebook, informează pagina oficială a PNL.

  Luni, senatorul Șerban Nicolae a depus la Comisia juridică o serie de amendamente la proiectul de lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate. Aceste amendamente prevăd, printre altele, că se grațiază în întregime pedepsele cu închisoarea de până la trei ani inclusiv; pedepsele de până la șapte ani inclusiv, a căror executare a început, iar restul rămas de efectuat este mai mic de trei ani; parțial, cu trei ani, pedepsele de până la șapte ani inclusiv, a căror efectuare a început, iar restul rămas de efectuat este mai mare de patru ani.

   Senatorii PNL anunţă şi ei că se opun „fără alte discuţii” proiectului Legii Grațierii colective „care a fost conceput pentru a servi protejaţilor politic”. Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a spus că „absolut nimeni nu mai poate crede în bunele intenţii ale unui lider rămas fără autoritate ca Liviu Dragnea. Singurul adevăr este că majoritatea PSD-ALDE a premeditat graţierea condamnaţilor pentru fapte de corupţie şi, înfrântă în stradă, a urmărit transpunerea OUG 13 în orice formă legislativă care să elibereze infractorii dovediţi”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.