Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Predoiu: Guvernul Dragnea-Grindeanu nu va prinde Crăciunul

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a spus recent, pe blogul său, că anticipează „o evoluție economică extrem de îngrijoratoare pentru România”. El crede că Guvernul Dragnea-Grindeanu „împarte bani care nu există și nu vor exista”, pentru că promisiunile PSD sunt mincinoase și fără bază bugetară.

   Predoiu se plânge că antreprenorii sunt agresați de fisc și de o legislație imprevizibilă, politica salarială amenință exporturile, dezechilibrul dintre consum și investiții nu produce dezvoltare, iar construcția bugetară este „bazată pe fantasme”. „Toate acestea vor aduce foarte curând o notă de plată cruntă pentru prezentul și viitorul României”.

   Sub ochii Uniunii Europene, ai Fondului Monetar Internațional și spre disperarea câtorva sute de mii de antreprenori români și străini, țara noastră se îndreaptă spre o criză majoră, dacă PSD continuă cu modelul economic axat exclusiv pe consum și îndatorare. Aceste riscuri sunt accentuate de nivelul slab de pregătire al celor mai mulți miniștri din Guvern, mai spune Predoiu.

   Liberalul consideră că guvernul Grindeanu, „nu va prinde Crăciunul”În acest context, prim-vicepreşedintele liberal crede că PNL ar trebui să fie pregătit pentru alegeri anticipate şi este sigur că, aşa cum românii au ieșit recent în stradă pentru transparență și integritate în funcții publice, vor mai ieși, cu siguranţă, și pentru deteriorarea majoră a condițiilor de trai. (foto: predoiu.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate