Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Prefecţii de Braşov, Sibiu şi Buzău au fost schimbaţi!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Guvernul a decis încetarea exercitării funcției publice pentru prefecţii şi subprefecţii judeţelor Braşov, Sibiu şi Buzău şi a numit, cu caracter temporar, alte persoane care să îi înlocuiască pe acest post, informează un comunicat al Guvernului României.

  Astfel, s-a hotărît „încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, pentru prefecţii Ciprian Marius Băncilă – Braşov, Vasile – Cristian Roman – Sibiu şi Aurelia Mitrea, Buzău. Funcţia de prefect în aceste judeţe este exercitată, cu caracter temporar, de Marian-Iulian Rasaliu la Braşov şi Lucian Radu – Sibiu.

   La fel, a fost înlocuit subprefectul de Sibiu Anca Livia Şandru, şi s-a decis exercitarea, cu caracter temporar, a funcției de subprefect al județului Teleorman de către domnul Oprea Nelu-Ionel. (foto: gov.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate