Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Prejudiciu record pentru folosirea mărcii „Steaua”! Cat trebuie sa plateasca Becali PE AN ca a folosit emblema

in Sport

CSA a emis un comunicat prin care anunta prejudiciul in cazul litigiului cu clubul detinut de Becali!

Expertii angajati de CSA au ajuns la concluzia ca prejuditiul total pe care echipa de fotbal i l-a adus Armatei se ridica la 36 826 310 euro! CSA sustine ca ‘deruleaza o serie de activitati pentru valorificarea marcii Steaua Bucuresti conform evaluarilor prezentate’. In finalul comunicatului, CSA incurajeaza dialogul cu Becali: „Prin dialog, comuicare si buna credinta a tuturor celor interesati, cele doua piste de lucru ar trebui sa conduca la solutii durabile si corecte, in interesul sportului”.

CSA precizeaza si ca este obligata de lege, ca titular al marcii Steaua, sa faca toate demersurile pentru valorificarea marcii ‘inclusiv pentru evaluarea brandului’.

Evaluatorul a stabilit ca taxa de licenta pentru fotbal sa fie de 3,7 milioane pe euro pe an fara TVA.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sport

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate