Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Premieră la Eurovision 2017. Cerere în căsătorie în direct

in Articole/ShowBiz/Stiri online

Joi seară la cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2017, în care reprezentanții țării noastre Ilinca și Alex Florea care au cântat piesă „Yodel It” s-au calificat în finala de sâmbătă 13 mai, a avut loc o premieră în istoria Eurovision. Reprezentanta Macedoniei a răspuns afirmativ la cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o partenerul și iubitul ei Alexandru alături de care a cântat pe scenă piesa ”Dance Alone”.
Jana Burčeska a spus DA la cererea în căsătorie a iubitului ei, făcută în direct, în timp ce toți artiștii se aflau în Camera Verde.
Artista a  anunțat public și că este însărcinată și a invitat „toată lumea de la Kiev” la nunta ei.
Din păcate, Macedonia nu s-a calificat în finala de sâmbătă, dar cererea în căsătorie a fost cu siguranță unul dintre momentele cele mai romantice ale istoriei concursului Eurovision.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate