Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Premieră la examenul de Bacalaureat. Un elev a fost eliminat din examen încă de la prima probă

in Evenimente/Stiri online

Pe data de 13 iunie s-a dat startul examenului vieții pentru toți liceenii: bacalaureatul. Primele zile sunt alocate probelor orale la limba română și respectiv limba maternă. În premieră, anul acesta un elev din Bihor a fost eliminat din examen încă de la prima probă.

Potrivit ebihoreanul.ro, un elev al Colegiului Tehnic „Ioan Ciordaş” a fost dat afară din examen după ce acestuia i-a sunat telefonul în timp ce susținea proba orală la limba română. „Cred că este vorba despre o premieră. Nu ţin minte să mai fi avut astfel de probleme la proba orală. Absolventului i-a sunat telefonul, iar potrivit regulamentului preşedintele comisiei l-a dat afară din examen”, a afirmat Claudiu Damian, purtătorul de cuvânt al ISJ Bihor.

Elevilor de liceu le este strict interzis să intre în sala de examen cu telefoane mobile, căști sau materiale specifice, gestul fiind considerat încercare de fraudare a examenului. Anul trecut 275 de absolvenți de liceu au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă a examenului de bacalaureat. Potrivit motodologiei, în acest caz elevul nu are dreptul să se înscrie la examen în următoarele două sesiuni.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate